Termeni si condiții

1. Utilizarea site-ului
Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ulwww.mustangjeans.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.


2. Schimbarea termenilor si conditiilor
S.C. Dual M&G S.R.L.
 isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.
S.C. Dual M&G S.R.L. isi rezerva dreptul sa faca modificari in structura site-ului fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.
Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.


3. Drepturi de autor
Continutul site-ului 
www.mustangjeans.ro (texte, fotografii digitale, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) este proprietatea S.C. Dual M&G S.R.L. si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor.
Folosirea fara acordul 
S.C. Dual M&G S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (acoperirea in totalitate a prejudiciului plus daune interese).


4. Confidentialitate
Datele personale ale fiecarui client sunt confidentiale si vor fi folosite de catre S.C. Dual M&G S.R.L. numai in scopul declarat al acestui site. Societatea noastra se obliga sa nu furnizeze aceste date unei terte persoane.
S.C. Dual M&G S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor produselor software sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru.


5. Corectarea informatiilor eronate
S.C. Dual M&G S.R.L.
 nu isi asuma responsabilitatea pentru textele de descriere a produselor, acestea fiind reproduse din materialele oferite de furnizori.
Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

EXPEDITIE SI LIVRARE


6. Comanda minima
ONORAM ORICE COMANDA INDIFERENT DE VALOAREA ACESTEIA !!! 
Plata se face ramburs, include valoarea coletului (contravaloarea produselor comandate) + taxele aferente postei romane sau curierului rapid, (contravaloarea transportului, asigurarii coletului si returul banilor), indiferent de zona de expeditie.

7. Produsele de pe acest site sunt oferite in limita disponibilitatii stocului. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stocul, eventuale greseli de tiparire etc.). In aceste cazuri 
S.C. Dual M&G S.R.L. va anunta clientul despre problemele aparute . Valoarea maxima a obligatiilor S.C. Dual M&G S.R.L. fata de clientii sai, in cazul nelivrarii produselor sau a livrarii necorespunzatoare, reprezinta valoarea sumelor primite de la clienti.


8. Livrarea
SE FACE PRIN CURIER–STABILIREA MODALITATII DE LIVRARE SE FACE FIE LASAND UN MESAJ IN MOMENTUL COMENZII , FIE CAND VETI FI CONTACTATI PENTRU CONFIRMAREA COMENZII


Curier
Produsele sunt trimise prin Atlassib , cu plata ramburs.La pretul afisat pe site se adauga contravaloarea taxelor  de  transport practicate de Posta Atlassib Detalii:www.postaatlassib.ro
Livrarea se face in cel mai scurt timp posibil de la lansarea comenzii dvs., de regula in aceeasi zi (de luni pana vineri) daca se primeste comanda pana la ora 16.00. ,iar timpul de livrare este de maxim 48 de ore(zile lucratoare)
Daca au trecut 5 zile lucratoare si nu ati primit coletul, va rugam sa ne anuntati sau sa contactati curierul pt. solutionarea eventualelor probleme aparute.


9. "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului" (conform ordonantei nr. 130/2000, cap.1, art.4, pct. b)Mustangjeans.ro este o parte a S.C. Dual M&G S.R.L.

str. Revolutiei nr. 11

RO-540043 Targu Mures

tel/fax: +40 265 250 873

mobile: +40 724 249 888

inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J26/139/2002, Cod Unic de Inregistrare RO 792431,